torsdag 11. august 2011

Snart ferdig dåpskjole

Deilig å se at det går fremover med dåpskjolen. Legger med et lite bilde her. Nå har jeg heklet hele kjolen og nesten ferdig med armene. Da er det bare å montere alt også hekle litt pynt rundt forbi.

Blir godt å ha den helt ferdig. Jeg er ikke så veldig glad i ha slike prosjekter liggende. Jeg klarte også begynne på et nytt litt stort prosjekt. Enda et lappeteppe. Heldigvis med store ruter og stor heklenål. Så det går veldig fort og da er det alltid gøy. Et deilig teppe i mykt Kitten Mohair garn.

I dag skal jeg endelig få treffe mitt nye tantebarn. Han var litt over gjennomsnittet så håper han kan passe i den hekla gaven. har heldigvis to alternativer så satser på at noe kan brukes. Når man ikke har barn selv er det av og til litt vanskelig å beregne størrelser.

Nå må dere ha en goood sommerkveld!

Silje

5 kommentarer:

Igi sa...

Så flink du er!! Kjolen ser veldig fin ut.
Klem

Tussi sa...

Det bildet satte meg 26 år tilbake i tid - da heklet jeg dåpskjole til min førstefødte. Det gikk veeeeldig tregt på slutten, ettersom skjørtet ble videre... Nå er det mange søte små som er blitt døpt i den kjolen!
Håper vi får se det ferdige resultatet, den blir nok kjempefin :)

Andrea Nepstad sa...

Oi, så flink du er!!! :) Den så kjempe fin ut :)

Gunniss sa...

Hei, eg held også på å hekle denne kjolen. Eg begynte på den i mai i år og no er eg ferdg med armane og har sydd dei saman. Er litt usikker på korleis skuldrane skal vere. Er du ferdig med din?

Heims lille verdenshjørne sa...

Hei Gunnis.

Beklager så mye at jeg ikke har fått svart på denne kommentaren. Jeg har hatt en liten pause på dåpskjolen siden jeg rev opp hele den ene armen:P Jeg husker ikke helt nøyaktig hvordan det var, men det stykket som man hekler sydde jeg sammen fremsiden og baksiden med slik at dette blir toppen av skulderen. Jeg skal ta en kikk på det i helga også kan jeg heller legge ut et oppdatert bilde på bloggen så kan du kikke på det:) Syntes også det var vanskelig å vite hvordan jeg skulle gjøre det.

Beklager igjen at det tok litt tid før jeg svarte!

Silje:)