onsdag 31. august 2011

Til hekletøy eller gjær og sprit?


Se hva flinke Hubbymannen fant til meg under et gammelt hus. En gammel kasse. Måtte få skvist den inn her i leiligheten så den fikk stå under bordet fylt opp med garn og diverse hekleprosjekter.

Slagbordet den står under har jeg blitt veldig glad i og jeg ser for meg at jeg kommer til å ha det for alltid. Kommer nok alltid til å huske at jeg fant det på gi bort på finn. Den gang jeg var student i Stavanger og fikk lurt med Hubby til å hente det da han var på besøk en helg. Det kom til og med i bryllupstalen hans til meg!

Nå må jeg få dratt meg opp av sofaen og se om jeg kan få rensa opp i denne leiligheten. I morgen har jeg bursdag og da kommer det en herlig gjeng med gode venner. Det skal bli koselig det!

Håper dere har en herlig onsdagskveld!

Silje

5 kommentarer:

Villa Minde sa...

Så fint den passer under bordet - ser ut til at de "hører sammen" <3 Koselig historie om det lekre bordet, jeg er sikker på at du kommer til å beholde det alltid! Gratulerer med ny veranda, den ble jo super! Ha en fortsatt fin kveld ;o) Klem fra meg

Mailinn`s interiørblogg sa...

stilig disse gamle trekassene. Har ei lita ei men vil gjerne ha flere. Elsker konsoll bordet ditt. Er akkurat et slikt bord jeg har lyst på her i gangen. Genialt at enkelte gir bort gamle skatter;) skjønner godt at bordet er speislet for deg i og med at det var med i bryllupstalen. koselig. GRATULERER SÅÅ MYE MED DAGEN=) kos deg med vennene dine. klem=)

Anonym sa...

Passer perfekt til å ha hekletøy i. Veldig dekorativt.
Klem

Lille Liljehvit sa...

Herlig kasse! Blir jo bare finere med den skriften på!

:)

Andrea Nepstad sa...

Åååh, jeg vil også ha ei sånn kasse! De er Så utrolig stilige!!!! :) Digger stilen din!