mandag 26. september 2011

Høsten er på vei

Med høsten kommer høstkos. Levende lys er noe av det fineste. Mangler bare fyr i peisen. Skal bli deilig den gang vi får hus og kan fyre med ved. Det er koselig det!

Svigerforeldrene mine var her en tur sist helg og med svigermor kom skoleboller. Samme dag hadde jeg bakt vanlige boller og da vi hadde besøk av venner senere i uken ble alle spist opp.

Sist uke ble vintersko, jakker og skjerf hentet nede i boden. Litt trist, men samtidig litt deilig å få noen nye sko å velge i. Litt sommerklær og sommersko står klart til å bæres ned igjen. Må si jeg gleder meg til å få et stort hus der jeg slipper å rydde bort alt for å rydde det frem igjen om noen måneder.

Må bare innrømme at jeg av og til kjenner litt på høstdepresjonen. Kan av og til være litt trist å gå til jobb i mørket og gå hjem fra jobb i mørket. Men så er det samtidig koselig å tenke på at man nærmer seg jul. I tillegg er jeg i en salig lykkerus når våren kommer og kan gå å glise for meg selv når jeg kjenner varmen komme tilbake. Og sola, den gode sola.

Men vinteren kommer om man vil eller ikke så det er bare å se på det positive. Høsten har jo sin sjarm og vinteren sin også kommer våren og sommeren etterhvert. Det er nok den som for alltid har vunnet mitt hjerte ja;) Hubby og jeg er helt forskjellige når det kommer til det. Han er så glad i vinteren, det kan jo ha noe å gjøre med noe man kjører en del på i snøen oppe på heia...

Når jeg forresten plaprer så om høsten her så kom jeg på at de har meldt 20 grader...hmm. Det kan jeg ikke få helt til å stemme. Jeg som har funnet frem vintersko og alt. Ja jeg skal ikke si noe på det jeg!

Takk for at du kikket innom i dag og ha en fiiin uke!

Silje

1 kommentar:

Villa Wikan sa...

Utrolig koselige bilder du har tatt =)
Jeg blir alltid tris når sommeren er over og er vel en av de få som synes høstløv er stygt.. Forbinder det kun med at vinteren og kulden kommer snart. Hadde vi enda hatt fine vintere, men neida. Her er det snart regn hele året =S
Heldigvis veier det opp litt med masse levende lys og innekos =)
Klem Linn