tirsdag 11. oktober 2011

Litt strikking og hekling

Da var babyteppet jeg begynte på ferdig. Jeg endte opp med å bruke nesten 6 nøster og det ble 90x65 cm til slutt. Tror det er en grei størrelse. Klikk på denne linken for å se hvilket mønster jeg har brukt.

Når jeg vandrer oppover Storgata på vei hjem fra jobb kikker jeg som regel alltid på bøkene som står utstilt utenfor bokhandelen. I dag fanget den søteste lille hekleboka oppmerksomheten min. Kikket gjennom oppskriftene og fant så mange fine at jeg kjøpte den. Så liten og grei å ha med seg også, bare 17x17 cm.Beklager dårlig mobilbilder, men har jo gått tilbake til den gamle dataen og da funker ikke minnekortleseren. Har heller ingen ide om hvor kabelen til kameraet har blitt av...

Var det ikke mange fine bilder. Gleder meg til å hekle disse!

Ha en fin tirsdagskveld. Jeg skal storkose meg med kampen, så glad for at de dumpet Greys på grunn av den!...Ånei!

Ha en fin tirsdagskveld!

Silje

3 kommentarer:

Ane sa...

I denne boka er det så masse fint. Har den jeg også. Har faktisk ikke lagd noe fra den enda, for jeg har ikke funnet noe garn jeg har lysst til å bruke. Syns alltid det er litt vanskelig å velge når det ikke er av meg kjent garn de har brukt i oppskriften. Gleder meg til å se din erfaring av disse oppskriftene. ;)

Pink lady sa...

Så flott bok! Heldig du som kan hekle. Og det teppe du har laget var nydelig:)

Klemmer

Igi sa...

Så nydelig teppe!

Boka ser kjempe fin ut.
Klem