lørdag 27. oktober 2012

Cruise - Napoli


Fantastiske Napoli!
Her gikk noen av oss opp til borgen på toppen, noe som var litt lenger enn det så ut til. Men vi så masse flott på veien da! Bilder kommer lenger ned!


Her tasset vi inn en sidegate siden vi kunne se borgen rett oppi "hogget"...
Legg merke til den gamle mannen i rødt som nettopp har fått heist ned noe i en bøtte fra en av verandaene lenger oppe. Så herlig! Mange trange smale gater oppover her og mye spennende å se.


Sporty svigerbror som tar med seg lillegutt i vogn på gåtur. Vi møtte ikke på få trapper heller!


Her kom det enda flere trapper, se de som går i sikksakk opp til boligen i bakgrunnen. Her måtte jeg spørre en ung mann om vi kunne komme oss frem hvis vi gikk opp her. Han pratet ikke engelsk, men forsto såpass at joda vi kunne kommer frem med å ta denne veien!


Da vi kom opp her fikk gutta lønn for strevet med barnevognbæring med denne utsikten! Jeg syntes det var himla flott i hvert fall!
Vi kom frem til slutt! Castle Sant'Elmo!


For en utsikt!
Stor by Napoli, dette var bak borgen igjen!Litt til høyre på midten av bildet ligger cruisebåten vår til kais. Mount Vesuvius i bakgrunnen!
Det viste seg at det gikk en metro i nærheten og vi tok den ned. 10 kroner. Men turen opp var utrolig flott så jeg må nesten anbefale å gå opp. Fikk sett masse, men det er nok ikke den mest barnevennelige gåturen. Men jeg slapp å bære så jeg syntes gåturen var riktig så grei, haha.Noen uhell må til i en by med så mange mopeder. Her var det kjefting på gang i hvert fall!


Napoli var en flott by, litt galmanskjøring, men kunne gjerne tatt en tur igjen her og fått sett mer!

Her har vi hatt heimlaga pizza og nyter kvelden sammen. God lørdagskveld til dere!

1 kommentar:

Prinsesse Vilikke sa...

For en tur! Misunnelig!! Kos deg masse!!

Klem fra Karen