mandag 29. oktober 2012

Cruise - TunisEn stopp innom Tunis, eller, vi la til kais i La Goulette og tok taxi inn til hovedstaden. Her gikk vi jo tilbake en time i tid. Vi fikk tydelig beskjed i programmet vårt kvelden før at båten stiller ikke klokka...Det hadde ikke mobilen fått med seg og vi fikk en ekstra time søvn den natta. Da vi gikk i land møtte vi på noen andre i reisefølget vårt som også var en time forsinka;) Så det passet veldig greit det. Det eneste målet i Tunis var medianen for min del. Den fant vi og tok oss en liten vandretur der. Jeg fikk kjøpt et nydelig fat til lys eller veggdekor som det har blitt her. Liker slike souvenirer! 

Det var veldig varmt og var ikke lenge før det ble en cola i skyggen. Da politiet begynte å stille opp med "skjold" begynte vi å spankulere mot taxien...

Da var jeg ferdig med å dele bilder fra turen vår. Kanskje ikke alle syntes det er like interessant. Men så kan det jo være noen som vurderer cruise i middelhavet og denne ruten her. Da kan det jo være gøy å se noen bilder og høre litt om hvordan det var!

Ønsker dere alle en fin mandag og håper dere har hatt en god start på uken!

Nå kjenner jeg julefølelsen begynner å snike seg litt inn. Ikke helt med på at butikkene er fulle av julepynt i begynnelsen av oktober. Men november...da er det vel ok med litt juleinspirasjon eller?!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej igen:) jo du visar ju så fina resebilder så klart att jag måste hälsa på:)

jag hade gärna rest nånannanstans just nu känner jag, vädret här i GBG är ej de bästa suck:(

jag kommer ha special om julbelysning snart så kom hälsa på mig igen:)

LOVE Maria