tirsdag 10. juni 2014

Siste innkjøp

I dag har vi hatt besøk av elektriker og rørlegger i huset. Det var herlig å komme i gang med det. Men mest stressende ettersom jeg aldri blir helt klok på hva jeg vil. Veien formes litt etter hvert som man går og det blir jeg litt stresset av. Spesielt når ting går litt fortere enn hva vi er vant til.

Men tenkte jeg kunne dele noen av de siste kjøpene med dere kanskje. Det er jo noe av det gøyeste! Vi har begynt å handle inn litt. Greit å fordele ut litt også så ikke alt kommer på slutten. 

Ringeklokke og ringeknapp kom i posten. Skikkelig koselig ringeklokke, nesten lik i lyden som den mormor og morfar hadde.
Tine K XL taklamper. Planen var hele tiden de grå og jeg lette en god stund for å finne to av dem. Men da vi kom til butikken likte vi begge faktisk best de mørke grå. Phantom. Så da ble det dem. Håper det blir greit sammen med spisestolene.

d
 

Disse har vi bestilt 10 stk av. Oliver fra Møbelringen. Fargen på benene og fargen på bordet er ikke helt lik, men håper det matcher godt nok. Forhåpentligvis så blir stolene levert en del senere slik at vi slipper å lagre dem bort alt for lenge.

I morgen skal jeg og mor å sjekke ut sofa. Jeg trenger hjelp til å finne stoff ettersom jeg er skikkelig dårlig på å se om det er et stoff som vil komme til å nuppe seg!

Ha en nydelig tirsdag!

3 kommentarer:

Caroline Alpgård sa...

Älskar bordet! Så snyggt, kommer bli supert ihop med stolarna. Lamporna lika så :-)

Caroline Alpgård sa...

Älskar bordet! Så snyggt, kommer bli supert ihop med stolarna. Lamporna lika så :-)

Marie Alette sa...

Hvor er ringeklokken kjøpt? 😍