fredag 6. juni 2014

Litt nytt

Nå er jeg endelig tilbake med en liten oppdatering. Håper dere følger med på Instagram fordi der er jeg litt flinkere til å oppdatere! Når jeg får så fine kommentarer om ønske om oppdatering så må jeg jo få til det. Det er koselig å høre at noen enda er inne og leser her.

Men er dessverre ikke så mange spennende ting å dele bilder av på huset. Vi er nå ferdig med plast og lekting i 2. Etasje og begynner snart på 1. Nå nærmer det seg at rørlegger og elektriker kommer og jeg er ferdig med å merke opp alle punktene i 2. Etasje. Det var en liten jobb det også! 

Jeg håper snart vi kommer litt videre og det tror jeg vi vil føle når vi begynner på plating, sparkling og maling. Før da må jeg få kjøpt noe prøver på maling og testet ut. Deler gjerne om det er interessant! 

Jeg kan jo vise noen bilder fra verandaen vår som har fått rekkverk på toppen. Jeg følte nesten vi ble ferdig med den, men det skal jo enda rekkverk nede. I tillegg til litt andre ting. Men bilder skal dere få se uansett.


Nå har vi deilig sommervær og det nytes virkelig!

Skal skjerpe meg på oppdateringene fremover nå. Elektriker og rørlegger kommer på mandag så da krysser vi fingrene for at alt kan gå etter planen. Hoho!

Ha en nydelig helg! 5 kommentarer:

Linda sa...

Så fint det blir!!!

Caroline Alpgård sa...

Blir spännande att se allt växa fram nu med era val av kakel och klinker, tapeter mm. :-)

Caroline Alpgård sa...

Det blir ju så fint!!!

Veronica Gulliksen sa...

Hei :) så utrolig flott veranda dere har. Hvilke materialer er brukt? skal i gang med å bygge vår veranda nå :)

Heims verden sa...

Tusen takk Veronica:-) vi har bare brukt vanlige materialer fra birkeland bruk som de har slle plasser. Det eneste er toppene, de kjøpte vi i usa. Men de sprekker litt opp så det var litt mislykket:-/ må nok finne på noe annet før vi maler!