søndag 31. oktober 2010

Dette varmer mitt julehjerte


I fjor rundt juletider skrev jeg noen innlegg som jeg kalte ”Dette varmer mitt julehjerte” tenkte jeg skulle gjøre det i år også. (Dere finner dem under kategorien jul) Selv om det enda er ei stund til jul kommer det allerede et juleinnlegg nå.

Vet ikke om dere så på julekalenderen; Vertshuset ”Den gyldne hale”? Syntes jeg kan huske at Victor ikke var særlig begeistret når det ble pyntet til jul tidelig og gikk rundt og sa: ”Vent, vent, det er jo bare ad-vent”. Mamma og pappa tok alltid opp masse barnetv og denne julekalenderen og Theodors julekalender ble ofte sett. Savner de gode gamle barnetv julekalenderne!


Denne adventsstaken varmer mitt julehjerte og jeg begynner å småglede meg til desember kommer. 1 desember pyntes leiligheten til jul;) Jeg kjøpte den på Mosters hus i Lyngdal. Vi var så heldige å få gavekort til bryllup og jeg hadde enda litt igjen som jeg skulle bruke opp. Som dere ser har det ikke kommet lys i den en gang. Måtte bare vise den;) hehe. Den ble pent pakket ned igjen og må nok vente til første søndag i advent før den kommer opp igjen.

Nå er det tilbake til ny uke og nok en herlig helg er overstått. I dag var det hjortesteik hos mamma og pappa. Jeg elsker det meste pappa skyter og selv om rådyr er favoritten, smaker hjort nydelig det også. Nam! Godt jeg har en pappa som er så glad i å jakte.

Ønsker dere alle en fin ukestart i morgen og takk for alle søte kommentarer dere legger igjen:) I morgen trekker jeg vinner av Giveawayen så om dere enda ikke er blitt med skriv en kommentar i dette innlegget. Syntes det er så gøy og veldig koselig at så mange har blitt med og jeg gleder meg til å sende det til en av dere!

3 kommentarer:

Li/Småtingene sa...

For en koselig adventsstake! Men det er vel best å vente litt, ja... Hehe

Er litt enig med at man skal vente litt med pynten... Ellers blir man da fort lei?

Ha en fin kveld!

Piulfen sa...

Så fin adventstake, og søt blogg du har.

Chic - Romantique sa...

Den var jo bare helt nydelig! Gleder meg til å gå på skattejakt når huset skal pyntes til jul :)