tirsdag 12. oktober 2010

Pastaoppbevaring

Jeg har aldri fått kjøpt noe til å ha spagetti oppi. Det ble heller ikke laget så mye av det da jeg bodde i Stavanger. Jeg har en tendens til å ville ha alle mulige rare og søte ting til å oppbevare diverse i. Da jeg fikk reklame fra Nille i posten kunne jeg jo ikke gjøre annet enn å kjøpe den.


Kostet ca 60 kr, syntes det var en grei pris. Nille har noen gullkorn av og til!

Kjempegøy at dere vil være med på Give-Awayen og Fredrik, drit i og tørke sykkelen med det om du vinner da! Haha!

Jeg lurte på om jeg skulle begynne på et velkomstskilt som sier hvem som faktisk bor i denne leiligheten! Kanskje på tide etter snart to måneder. Kjøpte et lite lerret på Europris i går så får se hva jeg får til!

Ønsker dere en herlig aften!

2 kommentarer:

En støvel og en sko sa...

Hei Silje!
Denne spaghettiboksen var supersøt. Tusen takk for kjempenyttig tips ang syskrinet. Dette hadde ikke jeg tenkt på, og jeg satte i gang med dette prosjektet litt i skjul fra mannen min, han blir jo av og til litt oppgitt over alle disse småprosjektene mine, hi hi! Men nå har jeg puslet litt og fått satt den sammen igjen etter to strøk med maling. Puh, for en jobb og for et plukk. Men glad det er gjort. Skal bare gjøre litt decoupage på lokket og så er jeg ferdig. Hadde det ikke vært for rådet fra deg hadde jeg nok bare gitt opp hele greia, så igjen tusen takk for kommentaren din på bloggen. Ha en fin uke videre.
Klem fra Sølvi

Gammel stil sa...

Hei:)

For en koselig blogg du har!! Her var det mye fint! Vi la oss til som følger med en gang:) Håper det går bra? Her får vi mye inspirasjon altså:) Gleder oss til flere innlegg!! Dette var fantastisk:) Vi blir også veldig glad for nye følgere, så hvis du vil er du hjertelig velkommen til å følge oss:)

Klem fra tvillingene i Gammel stil:)