lørdag 23. oktober 2010

Benkeplate inspirasjon

Jeg skal ikke prøve å legge skjul på at jeg tenker mye på vårt fremtidige hus. Selv om det er lenge til jeg trenger å ta avslutninger om det jeg syntes er spennende som interiør, gulv, kjøkken og maling. Åååå, det skal bli gøy!

Men siden jeg tenker så mye på det og sanker inn inspirasjonsbilder er det jo gøy å dele noe av de her på bloggen. Så det kommer nok til å bli en del husinspirasjon i årene frem mot husbyggingstart. Innimellom i hvert fall, håper det går bra, ;)

Jeg hadde en periode for litt siden der jeg tenkte veldig mye på kjøkken. Fant selvfølgelig drømmekjøkkenet som jeg skrev om i dette innlegget. Elsker skuffefrontene som er felt inn i innsatsen. NYDELIG! En annen ting jeg syntes er kjempefint er svart granitt benkeplate...
Alle bilder fra Houzz.com

Nydelig mot hvitt kjøkken. Ja, jeg får bare drømme meg videre. Har akkurat vasket leiligheten, huff, jeg er ikke noe vaskeperson. Hvordan skal det gå med huset som blir en del større enn 55 kvm?

Ønsker dere som kikker innom en kjempefin lørdag!

5 kommentarer:

Gammel stil sa...

herlig inspirasjon:) tusen takk!! God helg:)

klem:)

lillelaila sa...

Heisan!
Huset jeg bor i er det tredje vi har bygget, og min erfaring er at jo mer du har klart jo bedre er det! Plutselig er dere i gang og da går det faktisk veldig fort!
Så fortsett å let etter inspirasjon du ;) Nydelige kjøkkenbilder!
Ha en fin søndag!
klem Laila

nr14 sa...

Fine inspirasjonsbilder og må vel bare få legge til at granitt-benkeplater sto øverst på mi ønskeliste da vi flytta til huset vårt:) Lykke til med videre planlegging:)

C ♥ sa...

Ja vaske eller ikke vaske.. Vi kan vel alle bli med å drømme om et så flott kjøkken ;)

klem C

Reiseglad sa...

For en drøm av et kjøkken <3 Jeg har også lyst på sånn benkeplate <3