fredag 22. oktober 2010

Under underholdningskassa...

...står denne sjenken. Kjøpte den på loppemarked for et par år siden. Har ikke fått tatt den i bruk før nå. Den huser faktisk en god del som dvder, spill, servise og vaser. Godt å ha litt ekstra lagringsplass. Tven er jo et stykke for seg selv, vi er vel de eneste som har en stor kassetv i 2010..? hehe

Leiligheten jeg hadde i Stavanger hadde ikke særlig potensiale når det kom til interiørfronten. Nå som jeg endelig har et litt mer blankt lerret koser jeg meg. Har lest interiørblader i noen år nå og jeg vet jo hva jeg liker og IKKE liker. Jeg er veldig glad i hvitt interiør. Ikke alt for shabby da. Etter hvert som leiligheten har blitt mer og mer ferdig(kan vel aldri kalle den det) så har jeg innsett at jeg har blitt mer og mer glad i trematerialer. Elsker den fine og brune trefargen på sjenken min og akkurat nå er jeg veldig glad for at den ikke er blitt malt. Men hvem vet hva fremtiden vil bringe;)

Jeg kommer nok aldri til å bo i et hus hvor alt er hvitt. Har sett utrolig mange vakre hjem, men som jeg snøsser akkurat nå hadde jeg blitt gal av å vaske gulvet for hår hver bidige dag! Har litt lyst på et hvitt eller lysegrått tregulv på soverommet i vårt fremtidige hus da. Men er jo så lenge til så har nok forandret mening 10 ganger før den tid.

Dette ble litt mye plapring. Tar meg en bloggerunde for å se på alle deres vakre interiør. Så utrolig mye flott inspirasjon!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig skjenk!
Og du er ikke alene om å ha kasse tv i 2010 nei ;) Har akkurat lik :D
Ha en fin helg!
klem Laila

Merete sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar hos meg:)
Vakker skjenk!!!

God helg!

Merete:)

Mirthful sa...

Fiiin skjenk!

Vi har ogsp kasse-tv. Den blir neppe skiftet før den dør en naturlig død, føles jo litt sløsende å bytte ut en fullt fungerende tv. Men vi vitset litt når vi solgte leilighet i sommer at vi kunne bli sånn annonse på finn som alle lenket til: Se de siste i Norge som har kasse-tv OG kasse-PC-skjerm...!