tirsdag 29. mars 2011

Laaaang øy

Vårt fremtidige kjøkken blir ganske stort. Har tegnet en del på det og tror vi er ganske fornøyde slik det er nå. Det kan jo selvfølgelig forandre seg en del. Jeg regner med vi får litt veiledning der vi bestemmer oss for å kjøpe kjøkken også. 


Bilde: Houzz.com

Nå ligger det an til å bli en laaang kjøkkenøy på 2,8 meter med plass til tre barstoler. Det er mye vinduer på kjøkkenet og derfor lite plass til veggskap. Trenger en del oppbevaring i kjøkkenskap og skuffer da.


Akkurat nå tror jeg det ville blitt fint med en øy som på bildet over her. Med ett skap på hver side av rekken med barkrakker. Vi får nå se hvordan det blir til slutt. Men er jo gøy å planlegge litt da:)

5 kommentarer:

Villa Minde sa...

Utrolig stilig!! Deilig med så stor plass at dere kan velge og vrake litt i forskjellige løsninger ;0) Masse fin inspirasjon å hente her inne hos deg, jeg koser meg! Ha en fin kveld. Klem

Camilla`s Castle sa...

Å, fantastiske bilder!!:)
Hadde ikke sagt neitakk til noe slikt! Stilig med lyse stenplater!

ha en finfin kveld videre.
Klem Camilla

Anonym sa...

Åååå det kommer til å bli kjempe fint! Spennende å planlegge.
Gleder meg til å se hvordan det blir til slutt!
Klem fra Igi

Dilla sa...

SÅ fine ting du hekler!! Jeg ble så inspirert at jeg nå måtte ta turen innom capris og bestille noen bøker. Skal prøve meg på en slik søt jakke som du har heklet. Først en til kommende lillebror, også kanskje en til storebror etterpå. SÅ fine ting, du er flink og jeg er sikker på at produktene dine vil bli solgt inne på Epla!

:-)

Chic - Romantique sa...

Hei! En liten oppmerksomhet venter deg på bloggen min :)