lørdag 19. mars 2011

Vintage bokstaver

NIB oppfordrer oss til å vise frem bokstaver man har fremme. Jeg har ikke veldig mange bokstaver i interiøret. Men disse her har kommet frem i vinduskarmen.

Budskapet i disse er vel ganske klart. Jeg ønsker meg vår! Eller rettere sagt, jeg ønsker veldig gjerne at snøen skal bort. Satt på jobb denne uken og da snøen begynnte å falle så jeg litt mørkt på at våren skulle komme.

Syntes jo bokstavene komplementere tulipanene veldig bra. Får en god vårfølelse av å se på dem. En skyfri blåhimmel hjelper også litt på vårfølelsen i dag.

Deilig lørdagsvær og jeg må snart få kastet meg i dusjen slik at jeg kan komme meg ut en tur. Sov lenge i dag og våknet av at jeg holdt på å besvime av mangel på luft. Pustet bare med nesen av en eller annen grunn - og den er ganske tett!

Så her var min bokstavinspirasjon. Like så godt at man kan variere akkurat som man vil. Alle ser nok at det er scrabble bokstaver;) Kjøpte dem på Ebay og syntes rett og slett de er herlige. Tenkte kanskje jeg skulle feste magneter bakpå dem en gang om vi eventuelt har en tavle å henge dem på;)

Ønsker dere alle som kikker innom denne vakre lørdagen en veldig, veldig fin dag. Jeg er så heldig som bare kan slappe av og nyte livet - velsignet:) Middag hos herlig venner i kveld gjør dagen enda bedre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig dekorativy og kult og pynte med scrabble bokstaver.
Klem fra Igi

Hemma på Landet sa...

Vackert och mysigt.:-) stina

Bekka sa...

Så smart å bruke Scrabble-bokstaver sånn, det var stilig!! Jeg lengter også etter våren, og nå tror jeg snart den har kommet for å bli - endelig!
Ha en fin søndag :) Klem fra Bekka

Andrea Nepstad sa...

Du er så kreativ!! Kjempe god ide :) Synes også det er så gøy å pynte med bokstaver og sånn!!! :) Blomstene var jo helt nydelige!!

Tonje sa...

Synes dette var et herlig bidrag på miniutfordringen. Jeg har heller ingen bokstaver i huset, bortsett fra dymoen og slike scrabblebokstaver :)
Takk for kommentaren på innlegget mitt.

Fin blogg du har, forresten!