lørdag 20. mars 2010

Dagens loppemarkedfunn:D

Var faktisk ikke noe problem for TV med to loppemarkeder. Så da var vi først en tur i Sandnes også i Stavanger etterpå.

Første loppemarked var ganske lite. Jeg fant da disse to rammene her. Får se hvilke bilder som skal i etterhvert og om de skal males. Ganske søt den fargen de hadde egentlig. Ser nå at den likner ikke helt på bildet da, var egentlig litt mintgrønn.

På loppemarked nr 2.(Som var en del større) fant jeg denne tre kassen. 25 kroner, ett kupp i mine øyne. Ikke lett å presse seg igjennom folkemengden med derimot. En mann stoppet faktisk opp og spurte overrasket hva jeg skulle med den. Jeg smilte og sa litt forvirret at jeg skulle ha den til pynt egentlig. Han hadde visst flere av disse hjemme han. Skulle nesten tipset han om å legge dem ut på Finn;)

I tillegg fikk jeg kjøpt disse to fatene. Det siste er ikke egentlig så veldig stort da:P

Veldig fornøyd jeg:D Blir som regel ikke så mye, men alltid noen små ting som jeg blir så glad i.

Alle tingene er tatt bilde av på mitt nye vakre bord som jeg hentet i går kveld. Godkjent av Vegaren og all ting. Kan ikke tro at hun vi fikk det av GAV det bort på Finn. Var mange som hadde ringt på det så jeg var heldig der:D Bilde får heller bli ett annet innlegg.

Ha en kjempe fin lørdagskveld!

3 kommentarer:

Hvit Villa sa...

Takk for hyggelig kommentar! Så fine funn, trekassen likte jeg kjempegodt!

ANETTESHUS.COM sa...

Så mange flotte loppefunn!!

Ha en strålende søndag!

Klem klem
Anette:)

Anonym sa...

Hei! Jeg ser at dette innlegget er fra et år siden; men har du noen tips om hvor jeg kan finne info om loppemarkeder i Stavangerområdet?