tirsdag 23. mars 2010

Jeg baker til reisen:D

Nå er det ikke lenge før vi skal reise. *GLEDE* To uker ferie! Skal ikke si noe annet enn at dette bildet fra yr.no gjør gleden enda større!

Siden vi skal fly fra Oslo og det blir en liten kjøretur har jeg bakt i ettermiddag. Jeg var heller lite husmor og det ble to pakker ferdig skillingsblanding. Tillsatt bare gjær og vann og de ble herlige. Deigen ble i hvert fall mer enn STOR nok. Det siste brettet er i ovnen nå og de er salig store.

Syntes de ble kjempe gode og veldig lettvint;) Ellers koser vi oss med turplanlegging. Mon tro hva vi skal ta for oss denne turen. Jeg har ønsker om soloppgang på Sinaifjellet:D

Grunnet tur blir det nok heller lite blogging de to neste ukene. Men kommer nok innom i blant. Pcen må uansett med pga skolearbeid:( Vi får nå se hvordan det går!

Ha en strålende kveld:D I morgen på denne tiden er det "sommer" for meg! Ahhh!

2 kommentarer:

Anns draum sa...

Tusen takk for hyggeleg kommentar;) Du må ein kjempe flott tur:)

ps: bollane såg kjempegode ut!

Klem frå Ann

Miss Mette sa...

Å så deilig det hørtes ut å dra til Egypt... litt missunelig akkuratt nå! Ønsker deg i alle fall en kjempeflott tur. Herlige bilder av både boller og sinkbøtter, de bøttene kunne jeg virkelig godt tenke meg (og så den prisen da!) synd vi ikke har butikken i nærheten! ja, ja... God Påske også, klem fra Mette