fredag 19. mars 2010

Loppemarked i morra:D

Endelig har jeg fått ordna det sånn at jeg skal få kommet meg på loppemarked. Jeg reiser jo som regel hjem i helgene og ikke mye loppemarkeder i det området utenom sommeren.

Jeg ble kjempe glad når jeg så at det var loppemarked i Sandnes lørdagen. I tillegg fant jeg ut at det er et i Stavanger også! Toppen av lykke. Jeg begynte å tenke med en gang at det i Sandnes starter kl. 10.00 og det i Stavanger kl. 11.00. Men da må vi først kjøre til Sandnes, kjøre tilbake til Stavanger, også tilbake til Sandnes for en tur på Kvadrat. Sjansen er veldig stor for at Vegaren ikke går med på dette...

Må nok bare frem med dådyrøynene og gjøre mitt beste. I verste tilfelle må jeg bare satse på ett og håpe på det beste.

Må også bare nevne at jeg kom over et bord som skulle gis bort på Finn i går kveld. Nydelig!(Min mening selvfølgelig) Skal hente det senere i dag. Blir spennende, har hatt så lyst på et sånn et bord:D


Ha en strålende god helg!

3 kommentarer:

Katrine sa...

Heisann :) Satt her og googlet etter loppemarked i Stavanger, og kom inn på siden din:) Kan jeg spørre om hvordan du finner ut hvor og når det er loppemarkeder her i området??

Takk for svar:)
Katrine

Heims lille verdenshjørne sa...

Heihei:D

Jeg pleier å gå innom på http://www.loppemarked.info/. Her finner du loppemarkeder i hele Norges land:D

Syntes det er få som sender inn info om loppemarkeder på sørlandet da:( Her jeg er om sommeren;) Men vet om ett par som alltid er da.

Det ene av loppemarkede var det en venninne som så en lapp om på madla amfi. Så jeg ville bare sjekket litt på oppslagstavler og de setter det nok ofte inn i aviser:)

Silje

Anonym sa...

Glad i loppemarked?

Gå inn på denne facebooksiden: http://www.facebook.com/pages/nipstips/155169541238718

Her får du tips om når det arrangeres loppemarked i Stavanger/Sandnes og omegn!