onsdag 21. april 2010

Gardinjungel

For en jungel det er når man skal finne noe til å dekke vinduene med:P Persienner, lameller, liftgardinger, rullegardin og gardiner i alle mulige fasonger!

Vi har noen ganske tungvinne mål på leilighetens vinduer. Ingenting som passer etter standardmål. Egentlig var planen liftgardiner, men det ble plutselig veldig dyrt og tungvint. Vi foretrekker begge lite lys på soverommet og har faktisk burdert et rullegardin som stenger alt lys ute. Det som er veldig greit er at da kan vi bare kutte av litt slik at de passer inni vinduet. Jeg fant noen på Ikea, men de hadde selvfølgelig ikke akkurat den størrelsen jeg skulle ha inne. Blir nok noen gardiner i tillegg bare på pynt.

Til stuen skulle jeg gjerne bare gjort det veldig enkelt og fint(Det enkle er jo ofte det beste) og hatt noen hvite luftige gardiner. Syntes vinduene er veldig fine og har ikke lyst å gjemme dem bort. Her er et bilde fra Ellos. Tro om det kanskje kunne blitt fint? Så i hvert fall fint ut på bildet.

Syntes det var fint at de var litt nede på gulvet, men kan se for meg at det hadde kommet noen kommentarer fra mor hadde hun sett det: "Neimen, Silje, du må jo legge dem opp! De kan jo ikke ligge nede på gulvet!" Haha

Ha en nydelig onsdag!

3 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Nei, den jungelen er ikke morsom. Har holdt meg borte fra den en god stund nå :P.

På mitt soverom så ble det en stor svart gardin (med barokk-mønster) som stenger alt lys ute. Veldig effektiv og billig (kjøpt på kid for noen år siden). Må jo innrømme at min løsning er jo ikke vakker, men den funker. Lykke til vil jeg si da og takk for den koselige kommentaren på bloggen min.

Klem Madelen

Anonym sa...

Hvis de blir liggende på gulvet så blir de veldig fort skitne hvis ikke du vasker ekstremt ofte. Sjekk stoff og stil butikken i avenyen i sørlandsparken. Tror ikke de tar så masse for å sy liftgardiner - men da må du jo kjøpe stoff der - men det er heller ikke så dyrt..

Heims lille verdenshjørne sa...

Ja, tror jeg må ta en tur innom stoff og stil:D Det er så idiotiske mål på gardingene i stua, men på soverommet kan vi ha liftgardiner som er 160 så det er litt mer lettvint:D