tirsdag 20. april 2010

Hageinspirasjon

Når jeg ikke får til noe fornuftig på skolen drømmer jeg meg fort litt bort. Disse vakre bildene har jeg funnet for en tid tilbake. (Derfor litt problemer med å finne ut hvor de kommer fra. Helt sikkert fra et google bildesøk)

Gleder meg så utrolig til trærne blir vakre og grønne! Nå må våren komme ordentlig i gang. Er faktisk ganske ubehagelig kaldt i Stavanger i dag. Disse bildene varmer i hvert fall litt.Bildene ser jeg på som inspirasjon selv om jeg ser at det kan bli litt vanskelig å lage til den innsjøen i hagen vår. Men vakkert er det uansett.

Ha en kjempe fin tirsdag! Tvkveld med herlig Siv Una og Tone, fruene og alt for mye godt:P Tror jeg skal bringe med en ananas, så blir det litt sunnere!

Silje

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Ah! Hage!! Jeg som kommer fra Toten er vant med hage på flere mål, kjenner det blir surt når vi flytter dit vi skal slå oss ned og ikke ha mulighet til noe særlig hage i det hele tatt ;(

Ann Helen, rogalendingen!:) sa...

Hei Silje! :D

Utrolig koselig at du plutselig kom inn på bloggen min, og har lest hele! Jeg er så imponert!! :D

Kjekt med tilbakemelding. Takk for fine ord :)

Og ja, jeg husker deg veldig godt. Spesielt en gang vi møttes, hadde du akkuratt vært hos tannlegen.. og fått bedøvelse, og blitt helt blå langs hele haken =P hehe :D

Gøy at du også skal gifte deg!! :D Grattis! :D

Lykke til med planleggingen.. :) ÅÅ, jeg nyter å ordne ting til bryllupet. :D

Stor klem fra Ann Helen