fredag 16. april 2010

Oppussingen er startet

I går begynte første helgen vår i Grimstad. Vi hadde mye som skulle hentes og ordnes. Først var vi innom Birkeland Bruk og hentet lister(som vi nå har bestemt oss for å ikke bruke alikevel:P) I tillegg fikk Tor Vegar fikk handla seg ei eller anna sag. Etterpå var det på jysk for å handle seng. Sengen fant vi og den ble kjøpt, så var den pluselig ikke på lager og vi prøvde oss på Bohus og fant ei der. Heldigvis! Hadde blitt ei hard natt på gulvet hvis ikke.

Vi satte kursen mot Grimstad, bare et lite stopp innom Søgne for å se på sofaen vi fant på Finn. Vi var fornøyde og sofaen ble vår for bare 3500. Den var bare 10 mnd gammel. Et kupp!

Da vi endelig kom til leiligheten var kl. 22.00 og vi hadde mildt sagt MYE som skulle bæres opp! Vi fikk da inn alt til slutt og her er et bilde av kaoset

Vi fikk organisert litt og satt sammen senga før vi sovna. Slitne begge to. Vi regnet med å bli vekket tidlig siden vi ikke har et eneste par gardiner i hele leiligheten!

Så sant som sagt. Vi var nok oppe i 8 tida og reiste rett til Arendal på biltema. Vogna ble stappfull og Vegaren litt stresset, men fornøyd når vi så prisen;)


En liten tur innom på en lampebutikk og en vakker taklampe til soverommet ble kjøpt. Halv pris og greier. Nydelig var den. Kommer nok et bilde etter hvert;) Jeg var innom et par plasser for å høre om det var muligheter for jobb til høsten og tok meg en gåtur langs brygga. Er ikke Grimstad en vakker by?

Jeg klarte jo selvfølgelig å finne Kid på veien og fikk kjøpt en dørmatte. Helt nødvendig med en fin dørmatte;)

I dag var vi så heldige å få besøk av TVs bror og lille herlig Rebekka:D NYDELIG er hun!

Resten av dagen har vi holdt på med soverommet! Fjernet lister, golv, teppe under golv, skrapt bort masse graps, malt vegger og når kaller arbeidet for listene skal males. I tillegg til en vegg senere i kveld. I morra blir det litt mer maling, golvlegging og listene skal på plass igjen. Hadde vært herlig å bli ferdige med soverommet denne helgen!

Her er et bilde av sofaen. Den var fantastisk og sitte i. Perfekt slampesofa for to!

Huff, dette innlegget ble bare vas! Skrevet i litt hastverk, mens jeg spiste.

I kveld venter vi besøk av herlig Torunn og hennes nye kjæreste! Spennende!

Ingen kommentarer: