torsdag 8. april 2010

En herlig ferie i Egypt!

Da er vi tilbake etter to fantastisk avslappende og deilige uker i varmen. Jeg elsker varme og sol og kan ikke tenke meg noe bedre enn å gå ut døren i lite klær:P Hadde med Vegaren på denne turen og han var så utrolig tålmodig stakkar. Det blir litt mye soling og bading når Heimfamilien er på tur.

Jeg hadde planer om å legge inn noen bloggeinnlegg på turen, men det var ikke lett å finne frem når alt var på arabisk. Jeg hadde ikke sjangs:P Så ble heller stille her. Gleder meg til å kikke igjennom alles blogger og se hva som har skjedd. Herligland, alle bloggene jeg som regel er innom også for to uker:P Godt jeg sov helt til 14.00 i dag og sikkert får problemer med å sove i natt!

Her kommer noen bilder fra turen vår(bare litt stemningsbilder;)):

Vi fikk handlet oss snorkleutstyr hele gjengen nesten

En av hotellets "strender" lå ute ved fyret El Fanar og her skulle det være noen av de beste snorkleforholdene i Sharm El Sheikh. Nydelig!


Plutselig var vannet kommet opp til solsengene og svømmeføtter og sko begynte å flyte utover

En liten gåtur rundt i El Hadaba, vi skulle sjekke ut denne vakre Moskeen

Plutselig så vi denne karen vandre alene i veien

Vakre dekorasjoner med håndklene var det også

Mye deilig mat ble spist i løpet av to uker

Vi var på snorkletur. Skulle egentlig ut til Tiran Island å snorkle, men det var visst for mye vind så det var kjipt. Men nydelig vann!


Etter hvert som dagene gikk ble det bare varmere og varmere og da er det ikke noe deiligere enn å hoppe uti et deilig kaldt basseng

Denne lille var stadig rundt ved bassenget. Måtte sitte med benene oppe når vi spiste lunsj:p

Det ble spilt en del vannpolo

Måtte jo selvfølgelig vise et bilde av gradestokken

Naama Bay by night:P Myyyyyyyye folk, maaaange tøsete antrekk:P haha

Rett ved hotellet vårt lå senteret Il Mercato. Ble litt shopping her og var noen restauranter vi fikk prøvd ut. Syntes denne var så vakker

Ferien kan nok oppsummeres med dette bildet. En deilig avslappende ferie med god mat, god familie, gode venner og en herlig kjæreste:)

Nå blir det i hvert fall mer blogging fremover. Det nærmer seg oppussing av leiligheten. Tror nok vi reiser bort neste helg. Det skal bli artig det! Golvet er kommet og vi begynner på soverommet.

Men nå må det pakkes ut, alltid like gøy:P


1 kommentar:

Miss Mette sa...

Åååå så UTROLIG deilig ut!!! jeg vil også en tur til varmere strøk!!! Nååååå.... ble i alle fall veldig fristet etter å ha sett alle de herlige bildene du har lagt ut!!! og maten ser bare nydelig ut... og jeg som elsker vann, både i sjø og i badebassen - FRISTER masse... Ønsker deg en fin fredag og helg. Klem fra Mette