lørdag 4. september 2010

En dypt savnet kjole

Er det normalt og kjenne på hvor dypt og inderlig man savner brudekjolen? Se litt på den, kjenne litt på blondene, prøve den på og dra slepet etter. Tenke på hvor vakker den var og være litt trist at man aldri kan bruke den igjen...

Det er kanskje i hvert fall helt unormalt å lage et innlegg om den fantastiske kjolen og detaljene den har. Men pyttpytt, jeg kan ikke dy meg. Så her kommer noen bilder og jeg drømmer meg bort.

Det er ikke noe tvil om at dette var min ultimate drømmekjole og jeg er så glad for at jeg fikk gifte meg i den! Nå er den derimot solgt og det tror jeg vi alle skal være glade for. Så slipper Hubby og plutselig finne meg med denne på en dag han kommer hjem og jeg slipper å ha valget mellom denne og andre kjoler når jeg skal i bryllup:P

Nå har jeg fremstilt meg veldig småtragisk, men noenting blir jeg bare helt forelsket i!

Nå er det nydelig lørdag og vi er hjemme en tur hos våre kjære foreldre. Planen er å bare slappe av og nyte livet. Kanskje en tur på Dyrskuet:) På mandag begynner jeg å jobbe og jeg kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg er over det. Etter hele livet på skolebenken skal jeg endelig jobbe! Gleder meg!

8 kommentarer:

Siljes Hobbyrom sa...

For en nydelig kjole!! Å utrolig lekker bukett :))

Skjønner godt at du savner denne :))

Bordet hadde ikke kvister så vidt jeg husker.. Men det var så mange skader og hull, så jeg sparklet bare over alt på bordplaten ;) Er jo ikke krise om man ikke bruker kvistlakk på kvistene. Det kan jo bli litt gult akkuratt i området med kvisten etter noen år, men jeg syntes egentlig at det er litt sjarmerende ;) Jeg syntes malingen har lettere for å flasse av der man har brukt kvistlakk, men jeg tror nok at jeg ville brukt det dersom det er mange av de.. Du får nok orden på det ;))

Dersom det er behandlet fra før så kan det være lurt å bruke heftgrunning på første strøket.. Men jeg tenker litt at dersom malingen skulle flasse av noen plass der det blir slitt, så blir det jo bare mer shabby ;)

Ha ei super helg! ;)
Klem

Solveig sa...

Dette er da såvisst ikke småtragisk eller unormalt:o) Du, jeg tror veldig mange av oss jenter nettopp går rundt og har lyst å være litt prinsesse iblandt! Det å kunne skikkelig pynte seg i den vakreste kjolen en vet om - og føle seg som en dronning....:o) Visst er du vel i godt selskap akkurat der:o)
Helt nydelig kjole! For en drøm!

Ønsker deg inderlig lykke til i arbeidslivet!
Ha en flott uke.
Klem fra Solveig

INTERIØRGLEDE sa...

Kjempefin kjole du hadde! :)

Andrea Nepstad sa...

Wow!! For en nyyydelig brudekjole!! Noe av det fineste jeg har sett!! :)

Caroline sa...

For en uuutrolig nydelig brudekjole.. Er selv på leting og det er ikke lett, men din var en inspirasjon :)

Vibece sa...

Det var en utrolig nydelig kjole du hadde!:)
Jeg skal gifte meg i august,og lurte på hvor du hadde kjøpt kjolen?

Heims lille verdenshjørne sa...

Hei Vibece:D

Tuuussen takk:D Det syntes jeg også;) hehe. Jeg kjøpte kjolen brukt(var faktisk den tredje som brukte den) Det var faktisk to som sto i kø til å bruke den etterpå, men spørs om det ble noe da;)

Kan si at kjolen er av merket Blue by Enzoani og modellen heter Accra. Husker desverre ikke hvilket år den er fra, jeg giftet meg i 2010, lurer på om den er fra 08 eller 09 kolleksjonen deres.

Det kan jo være du kan finne den på Finn eller høre med noen brudeforretninger som har dette merket. Men det er jo mange brudekjoler i denne stilen, så du finner nok noe du liker:D Lykke til med valget og bryllupet! Kos deg med planleggingen og brudekjolejakten! Så stas:D

Vibece sa...

Tusen hjertelig takk for svar:)