mandag 20. september 2010

Spiseplassen vår

Tenkte jeg skulle vise frem spiseplassen vår som plutselig dukket opp. Vi hadde ikke planer om noe spisebord siden vi skal ha barkrakker til benken på kjøkkenet. Men siden vi enda ikke har fått kjøpt noen og det var litt tungvint og spise middag i sofaen prøvde vi ut dette. Det ble faktisk plass til å ha det stående her langs veggen. Jeg har nå fått malt stolene hvite etter at de har vært lyseblå noen år.

Bordet var jeg så heldig å oppdage på finn.no der det skulle gis bort. Heldige meg var rask nok til å ringe og det ble mitt! Stolene kjøpte jeg på loppemarked for noen år siden. Brettet med lys på er også et loppemarkedfunn og de to bildene som ikke har kommet opp på veggen enda laget jeg for ei stund siden.

Dere må bare se bort fra løse kontakter og lignende. Ikke helt i stand her enda kan man si;) Men nå har vi  i hvert fall en plass å spise middag. På mitt søte, skeive, lille bord.

Ha en fin mandag!

6 kommentarer:

frua i tua - Langtangen sa...

ÅÅÅÅ:) for et nydelig bord! Kjempe fint var det!
OG så stilfulle bilder, hvor har du fått tak i de hen? MALt de selv?
HAr forresten fått ny bloggadresse:)

Lille Liljehvit sa...

Herlig bord!! :) Skulle gjerne hatt et slikt et!!

Når det gjelder scrap-boka mi, så river jeg ut det jeg vil ha, enten det er gode tips eller inspirasjonsbilder osv, og så limer jeg det rett på sidene i en blank bok. Jeg kjøpte en hyttebok, og kledde den i stoff, siden alle de andre notatbøkene jeg fant( som var fine) hadde linjerte ark. Det er finest uten linjer :)

Jeg syns det er deilig å bli kvitt noen blader. Jeg beholder de fineste bladene, som jeg liker best, men resten river jeg ut det viktigste. Og når jeg en gang skal bygge hus, eller pusse opp, så kan jeg finne nyttige tips og inspirasjon på ett sted: nemlig boka mi :) Kan anbefales :)

LiljeHvit

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann...
Så hyggelig at du fant meg da...
koselig blogg du har....ja flyttet inn i min leilighet for et 1/2 år siden..og ting tar tid før alt er på plass..
fine bilder du har malet..
kos deg
eddaKlemmer

Fru Andersen sa...

Så flott en spiseplass!
Jeg hadde et lignende bord en gang, men etter å fått den geniale (?) ideen om å ha det ute på en liten balkong hele vestlandssommeren, ble det ødelagt av alt regnet. Så trist..

Kjempefine bilder du lager!

Ha en fin kveld ved kjøkkenbordet!

Miss Mette sa...

Nydelig spisebord ღ Jeg elsker slike sjarmerende trebord! Er på utkikk etter noe slikt jeg også, men ikke hatt hell på det området ennå ;) Flott spiseplass! Ønsker deg en fortsatt fin dag, klem fra Mette

Duse Pasteller sa...

Så heldig du var!! Har lett etter akkurat et slikt til å ha på kjøkkenet. Men siden jeg liksom aldri fant det, har jeg nå et annet, brukt. Men jeg må nok følge litt bedre med på FINN.no;)

Klem, Janni