mandag 27. september 2010

Mormors tallerkenhylle

Syntes det er litt dumt at hele bryllupsserviset vårt står bortgjem i sjenken. En gang får vi nok et vitrineskap vi kan ha det i. Men til da har jeg i hvert fall fått satt frem noe i tallerkenhyllen.

Vi valgte serviset "Grey Pearl" og syntes det er så utrolig vakkert. Dette var mormors tallerkenhyllen. Siden mamma ikke har tatt den i bruk var jeg så heldig å få den med til Grimstad.

De søte oppskriftsbøkene jeg kjøpte på Ebay har også fått plass her. Har enda ikke fått fyllt dem med oppskrifter, men nå er min forrige snart full så da starter jeg på disse.

I dag har jeg fri fra jobb og har ikke gjort stort bortsett fra en tur på butikken. Får ta meg en tur ut senere! Jeg er forresten helt opphengt i kjøkken igjen, selv om det er noen år til vi skal bestemme oss for noe. Det er så alt for mange alternativer. Det jeg stresser litt med er at vi skal ha et litt stort kjøkken og man vil jo som regel at ting skal være lagt opp logisk og smart. Men når det er stort blir det jo alikevel litt plass mellom ting. Finner nok ut av det;)

Ønsker dere som er innom en herlig ukestart!

3 kommentarer:

Bekka sa...

Hei Silje :)
Hyggelig å finne bloggen din!
Så koselig med arvet tallerkenhylle, og serviset var veldig fint og fortjener å bli vist frem!
Ha en fin dag videre,
Hilsen fra Bekka

Millaooh sa...

Kjempe fint med sånn tallerkenhylle! Og et vanvittig nydelig servis du har;)

Miss You! Gleder meg til å se leiligheten deres med tid og stunder.

Klem Camilla

Anne Line sa...

Det er så koselig å lese bloggen din Silje! Jeg er veldig dårlig til å legge igjen kommentarer, men er inne og ser både titt og ofte;) Gleder meg til å få sett leiligheten deres, den ser helt nydelig ut! Du er så flink, burde vært interiørdesigner! Og så lager du så masse fint - fantastisk fint babytøy:D