torsdag 23. september 2010

Her slappe mi a!

Det ble litt lyngdalsk overskrift her. Her er noen bilder av stuen vår. Den deiligste sofaen. Vi liker ikke å sitte rett opp og ned i sofaen, så er kan vi begge ligge å strekke på oss:P

Deilig å se at ting kommer på plass og at vi trives med hvordan alt er. Syntes det ble riktig så greit og koselig. Bak sofaen ser dere litt av kjøkkenet. Det er enda ikke helt ferdig, men det kommer etter hvert.

Stuebordet kjøpte jeg til min gamle leilighet og er nok i det minste laget bruksmessig, men plassmessig hadde vi nok ikke fått plass til noe større slik som ting er plassert nå. Syntes det er veldig greit bord til å være så ufattelig billig, men HERLIGLAND så fullt av støv det blir. Det er ikke lenge etter jeg har tørket av det at det ligger et nytt lag der:-[


Nå må jeg nok ta meg en rydderunde siden vi får tacobesøk i kveld! Håper alle andre også får noe like godt i magen og ønsker dere en herlig torsdagkveld! Nå er det allerede helg igjen...snart;)

2 kommentarer:

lillelaila sa...

Det så ut som en veldig deilig sofa!!
Ha en herlig torsdagskveld med taco kos :D
klem Laila

Hannes favoritter sa...

Hei!

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Bra du la igjen et spor slik at jeg fant den fine bloggen din! Så koselig stue du har!

God helg!

Klem fra Hanne