søndag 12. september 2010

Pynting av lys til 50 års dag

Min kjære pappa fyller 50 år den kommende uken og det skal feires stort på lørdag. Mamma hadde handlet inn noen kubbelys og jeg fikk pluselig en ide om å pynte kubbelysene med bilder av pappa. 

Min kjære Camilla som giftet seg i sommer hadde gjort dette til bryllupet ved hjelp av strykejern. Jeg har bare gjort det med skje og stearinlys før, så det var litt mer effektivt med strykejern.

Først skrev vi ut noen bilder. Hadde egentlig bare ett litt tjukkere papir en det man vanligvis bruker og da var det litt vanskelig å få til. Så da vi fikk kjøpt vanlig kopiark var det mye lettere.

Mamma hadde egentlig kjøpt kubbelys med en litt ru overflate. Det var litt vanskelig å få dette fint. De ble heller byttet i noen hvite som var helt glatte.

Så var det bare å sette i gang. Satt varmen mellom en prikk og to prikker. Holdt lyset i hånden og begynte å stryke i den ene siden av bildet. Slik ble resultatet.

Artig og litt anderledes bordpynt. Blir gøy å se reaksjonen hans når disse kommer på bordet. Alle er selvfølgelig i bar overkropp siden det er pappa i et nøtteskall!

Angående tidligere innlegg om at ting tar tid så kom ingenting opp på veggen denne uken heller(!) Så denne ukens strategi er å si jeg skal gjøre det selv, få han til å hjelpe meg med å finne det jeg trenger(gipsanker og noe til murvegg, ingen anelse hvordan det ser ut) gjøre det så godt jeg kan selv og om jeg ikke får det til så blir han nødt til å komme for å hjelpe!

Nyt resten av søndagskvelden:D

4 kommentarer:

Mia sa...

Sikke en god idé!

Er det bare alm. papir du har strøget på lysene?

Smil fra Mia

Mia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mia sa...

:-)

Kine Karlsen sa...

du kan også ta bakepapir rundt bildet, holde hart og varme med varmluftspistol, eller hårføner... da renner det ikke.. de var kjempe fine de lysene:)