fredag 18. februar 2011

En koselig liten krok

En ny stol har kommet inn i heimen her. Hubby har hele tiden mast om en ekstra sitteplass siden vi kun har sofaen når vi får besøk. Etter en goood stund endte vi opp på Ikea og kjøpte en som var grei i pris, form og farge.

Nå har den endelig funnet plassen sin og det har blitt en koselig liten krok i stua. Jeg måtte ofre det fine hvite bordet. Det var rett og slett ikke plass. Så det får lagres og komme frem igjen når vi har bedre plass. Håper Hubby blir fornøyd når han får se omdekoreringen.

Jeg elsker lampen som også kommer fra Ikea. Den lille kisten er fra loppemarked, lykten fra en medina i Tunisia og den herlige pelsen fra Princess. Jeg var så heldig å vinne en giveaway hos Anno1925(En herlig blogg, verdt et besøk!) og fikk to nydelige bilder og en fyrstikkeske. Det passet meg perfekt. Det ene bildet har kommet opp på veggen. Passet så godt til fargene her. Kanskje jeg må få kjøpt en litt større ramme, det ser litt lite ut der det henger;)

Håper alle dere har en fin fredagskveld! Denne helgen skal jeg virkelig nyyyte:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig det ble, vennen! Du er så flink! Håper virkelig du har kost deg i kveld - jeg har sett litt på Moulin Rouge og tenkt på deg;)

Bekka sa...

Så koselig den nye kroken ble med stolen, kista og lykten - så utrolig spennende å ha funnet den på marked i Tunisia! Flott lesekrok dette her.
Ha en fin helg :)
Klem fra Bekka

Katrine sa...

For en koselig liten krok, likte veldig godt lampen!

Chic - Romantique sa...

Så koselig liten krok :) Fin kiste!

camah sa...

for en koselig liten krok. :) Kunne godt sittet godt inntullet i et teppe der ja. :)