torsdag 25. november 2010

Detaljer fra badet

Siden det er vaske dag i dag tenkte jeg å vise dere noen detaljer fra vårt enda ikke oppussede bad. Den lille med klyper kjøpte jeg for ei stund tilbake. Har enda ikke fått bruk for klypene siden vi ikke har hengt så mye klær ut enda. Blir nok mer til sommeren. Gleder meg til å vise undertøyet mitt til alle som vandrer opp og ned Storgaten;) 

 Dette søte skiltet ble kjøpt på Ebay. Bare synd jeg glemte å banke i bordet når jeg kjøpte det...

 En plass må tannbørstene også stå og de trives riktig så godt her i det søte glasset. Elsker disse!

 Litt oppbevaring til Q-tips og diverse.

Denne syntes jeg er så utrolig herlig og jeg var kjempe glad da jeg fikk kjøpe den! En nydelig ganske stor boks til å oppbevare "alt" førsthjelpsutstyret vårt. Det vil for det meste si Ibux og litt annet selvfølgelig.


Disse boksene til vaskemiddel kommer også fra Kremmerhuset. Så litt senere at det var kommet en oppdatert utgave med påskrift farget eller hvitt. MEN, venstre er farget, jeg husker det nå;)


Et herlig sett fra Nille. Dobørsten har jeg allerede klart å få knust av litt på siden det av og til raser litt ut av skapet mitt når jeg åpner det...En virkelig søppelbøtte i ministørrelse fra Europris.

Det var det;) Når vi får fikset opp skal jeg vise noen bildet av hele badet, men akkurat nå er det ikke særlig inspirerende!

Nå må jeg få dratt meg opp av sofaen for å vaske på denne herligheten. Det værste jeg vet er å vaske bad. Godt Hubby og jeg tar annenhver uke!

Nå må dere som kikker innom ha en kjempefin torsdagkveld, i morgen er det helg:D

3 kommentarer:

camah sa...

Haha, kult skilt og kjempe kul kopp!!
Fine ting du hadde på badet da. Ganske kult det førstehjelpsskrinet.

...nei hvem elsker vel å vaske badet.... :)

Ann Kristin sa...

Elsker den enkle, men flotte stilen din:D
Hvor har du kjøpt det førstehjelpsskrinet? Var jo utrolig praktisk, men ikke minst superstilig!

Heims lille verdenshjørne sa...

Heihei Ann Kristin:D

Så utrolig koselige kommentarer fra deg! Jeg har kjøpt det i Lyngdal på en butikk som er lagt ned nå, men har sett sånn i mange butikker med litt shabby chic stil:D