mandag 15. november 2010

Dette varmer mitt julehjerte

Selv om det ble lite kleshandling i Stavanger fikk jeg kjøpt meg noe julepynt. Har ikke handlet stort med julepynt de siste åra, men nå kjenner jeg at ånden har kommet over meg! Posen på krakken har blitt fylt opp med diverse som skal frem 1. desember. Adventsstaken kommer jo frem første søndag i advent da.

Jeg har så langt ikke handlet interiør bokstaver som så mange andres hjem pyntes med. Da jeg kom over disse fra Kremmerhuset falt jeg pladask. Har nok fått en forkjærlighet for ting i "Sinkstilen".


Ikke lenge til det kan pyntes til jul nå da! Tusen takk for søte kommentarer som dere skriver. Fikk en award i dag der du skal fortelle om 3 favoritt forfattere. Kommer i ett innlegg i morgen. Nå må jeg følge med på Bonderomantikken! Haha.

Fin kveld til dere!

5 kommentarer:

Lykken i Livet sa...

De bokstavene er så fine. Jeg har også virkelig fått ånden over meg etter fornyelse i julepynten i år. Har skiftet litt stil i det siste, fra amerikansk med masse farger til lyst hvitt og nostalgisk ;)
Håper du og har en herlig kveld!!
Klem Marie :)

jordbærpiken sa...

Hei på deg! Tusen takk for koselige ord. :) De bokstavene var jo superfine. Gleder meg til jul jeg. Klem!

jordbærpiken sa...

Hei på deg! Tusen takk for koselige ord. :) De bokstavene var jo superfine. Gleder meg til jul jeg. Klem!

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Kjempekoselige bokstaver... Tittet litt på bloggen din, og her var det mye koselig!!!

Klem Anette

Piulfen sa...

Så fine bokstaver og synes zink blir bare finere og finere selv. Og gøy med litt juleshopping. Er desverre alt for mye fint i butikkene.
Ønsker deg en fin tirsdag.