onsdag 2. november 2011

NIB-utfordring november: Soverom


Nib ønsker vi skal vise frem soverommet denne måneden. Det er lenge siden jeg har fått vært med på deres utfordringer så denne måneden er jeg med!


Det blir litt detaljbilder siden det ikke er så veldig lett å få fine oversiktlige bilder av soverommet. Nattbordene elsker jeg over alt på jord(materielt) Disse ventet jeg lenge på før jeg endelig fant dem på finn.no. I vårt fremtidige hus skal man ikke se bort ifra at de blir malt, men for nå blir de originale. De deilige tøfflene kjøpte jeg på studietur i Tallinn. Ikke noe bedre enn souvenirer man kan bruke.


Oldemorsteppet tok meg mange timer å hekle, men blir brukt mye. Har allerede blitt nødt til å lappe litt på det, men det kan være på grunn av dårlig syarbeid i utgangspunktet...Nå for tiden har jeg det oppå dyna om natta. Trenger litt mer varme enn det Hubby gjør. 


På Hubby sin side av senga har han dekorert med Volvonøklene. Vi kjøpte ny bil i vår og han elsker den over alt på jord(materielt, håper jeg da...)

Buddhaen har flytta inn fra stua til soverommet. Her sitter den blant lysene og koser seg.

Sjå det! Det var mitt bidrar til månedens konkurranse. Vårt kjære gode soverom. Akkurat passe stort og akkurat passe svalt. Hadde det bare ikke vært plassert over noen storrøykere sin uteplass så hadde det vært perfekt;)

Nå er det treningstid her. Håper dere har en fiiin onsdagskveld!

Silje

2 kommentarer:

It's a house sa...

Hej och tack för din fina kommentar inne hos mig! Jo vi har använt oss av IKEAs stommar också till vår platsbyggda PAXvägg, älskar den då den verkligen slukar massor!

Vilken underbart stor och härlig mormorsfilt du har!

LIVS LYST sa...

Nydelig nattbord!!!

hilsen Liv