søndag 6. november 2011

Boden er under kontroll


For noen ser det kanskje enda litt kaotisk ut, men vi kan se gulvet, vi har fått opp hyller og plassert en del i esker, symaskinen har fått sin faste plass og vi har endelig oversikt. Som dere ser har Hubby en smule mye verktøy...Tror vi må kjøpe enda en hylle slik at vi kan plassere alle verktøykoffertene på en egen hylle. Litt tungvint når alle ligger oppå hverandre. 


Har også fått hengt opp kroker, så strykebrett, tørkestativ og gardintrapp har kommet opp på veggen. Tror vi må kjøpe et par ekstra kroker og ta tørkestativ på motsatt vegg siden vi bruker dette en del...Men uansett, nå har vi litt mer kontroll og endelig fått inn en del ting vi har hatt stående rundt i leiligheten.

Håper alle dere har hatt en fin helg? Vi har bare slappet av, var en tur på kino i går og så Varg Veum, spennende. Ellers har jeg bakt boller og spist alt for mange! Det er så alt for, alt for godt!

Ha en fiiiin uke!

Silje

2 kommentarer:

Lille Persille sa...

Så herlig å få orden i sakene! Her i huset har sambo organisert til den store gullmedalje i dag mens jeg har lagt fliser - deilig å få unna litt av det som er på listen iallefall..:)

Hild Frøya sa...

Deilig å ha orden. Vi har også jobba litt i helgen. Prøver å få huset ferdig før jul.