tirsdag 12. april 2011

Enda flere rammer...


Det er ikke alltid man finner like mye på loppemarked. Men noen rammer ender jeg ofte opp med. Spesielt gamle rammer som jeg maler og setter nye bilder i. På årets første loppemarked fant jeg to rammer. Er enda ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med dem...


Den øverste rammen kom med et bilde og er veldig solid og i god stand. Den underste rammen var heller skranglete og det manglet litt av "ornamentene" om jeg kan kalle det for det.

Den store rammen hadde jeg tenkt å male en plate med magnetmaling og tavlemaling. Den er ganske stor og hadde funket fint som oppslagstavle. Men jeg syntes magnetmaling er veldig dyrt. Hadde derfor planer om å kjøpe en magnettavle på Ikea og tilpasse den inni rammen. Da vi ankommer Ikea og Hubby finner ut hva jeg egentlig har ment sier han at han kan jo bare lage en stålplate som passer inni:P Hadde ikke tenkt så langt jeg nei...Godt å ha en praktisk mann!

Den lille rammen er jeg enda litt usikker på. Noen gode forslag? Kan jo male denne også med magnetmaling, men har jo egentlig ikke behov for to tavler i denne lille leiligheten. Hadde litt lyst å lage den til slik at jeg kan henge øredobber på den. Hva mener dere?;)

6 kommentarer:

Lidyll sa...

lekre rammer! Skal handle meg noen nye ramer snart selv-lyst til å male dem og sette i "utstillingen min" med noen tomme rammer og noen med bilder av nære og kjære*smile*

...Ellers er de jo lekre som både oppslagstavler og smykkeoppbevaring ja!

...gleder meg til å se hvordand et blir!*smile*

Anonym sa...

Nydelige rammer. Lurt å bruke den ene som magnet tavle.Det kommer til å bli kjempe fin.
God ide bruke den andre til smykkeoppbevaring også.
Klem

Li/Småtingene sa...

Flotte rammer! Akkurat slike er jeg på jakt etter selv i disse dager... Tenkte å lage litt ulike bilder i mine.

Synes du hadde gode idéer til hva du kunne gjøre med dem! Tror det blir stilig!

:-)

Mailinn`s interiørblogg sa...

kjempe fin og inspirerende blogg du har! og nydelige rammer du har fått tak i. likte ideene dine veldig godt men et forslag er jo å sette inn et speil i den ene ramma. eller kanskje ramme bruke den til å ramme inn ei kritt tavle. klem ifra nyoppstartet blogger;)

Fru Andersen sa...

Heisann!

Så deilig det er å kunne ta del i bloggverdenen igjen;-) Har jo surfet litt med mobilen, men blir så stresset med tanke på mobilregningen som kommer dettende at jeg ikke tør bruke den så mye. Har lurt meg til å bruke mannens litt (siden han får den dekket av jobben...hihi) Men får jo ikke kommentert eller gjort noe annet enn å raskt titte innom!

Kjempefine rammer, jeg likte veldig godt de under her som du hadde ordnet med slik tekst i! Stilig!!!! Jeg kunne også tenke meg noen fine rammer men har ikke kommet meg avgårde på noe loppis eller brukthandel i det siste... Men kommer nok over noe;-)

Håper du har en herlig vårdag!

Andrea Nepstad sa...

Åh, jeg elsker gamle ting, og spessielt rammer og sånn i den fargen :) Det har virkelig sin sjarm!